UAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

He passat per l’exposició de Turiauto i he pogut meravellar-me amb el NOU GIULIETTA.

El nou Giulietta d’Alfa Romero substitueix a l’Alfa 147.

Que us podria dir d’aquest vehicle que no sapigueu ja?. Us diré el que més m’ha impressionat (no en quant a la part tècnica del vehicle, ja que en aquesta part em perdo). Per començar, dir que es tracta d’un cotxe amb uns acabats excepcionals, amb una gran qualitat i molt agradables al tacte (exhibeix components presents al 8C Competizione) i com no!, respectuós amb el medi ambient, ja que disposa de mesures per reduir els consums tals com ara l’Start & Stop.

Però això no és tot, a més disposa de varis components electrònics que faciliten la conducció, tals con el DNA (component que gestiona electrònicament el comportament dels frens, accelerador, ESP i diferencial electrònic Q2).

Ui! Em sembla que m’estic animant massa parlant del nou Giulietta, crec que el millor es que si voleu conèixer el vehicle en primera persona us passeu per Turiauto, a Sant Boi o a l’Hospitalet on us vagi millor, i …ja em direu.

www.turiauto.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.