Nou “Concept car” de Peugeot

Aprofitant la celebració dels 200 any de l’existència de la marca, Peugeot revela avui el seu nou “concept car”, el EX1.Es tracta d’un esportiu elèctric de dues places dotat amb un dos motors elèctrics  que sumen 340 cavalls de potència, alimentats per bateries d’ions de liti que li proporcionen una autonomia de 450 quilometres.

Aquesta arquitectura mecànica permet optimitzar el repartiment de pesos, així com la motricitat de les 4 rodes. Es tracta d’una evocació de la tecnologia HYbrid4, que es presentarà en sèrie al 3008, des de 2011, amb un motor tèrmic HDi FAP davant i un motor elèctric a la part posterior.

L’ EX1 ha estat desenvolupat per tal de demostrar que el vehicle elèctric pot proporcionar grans sensacions al conductor i al mateix temps ser respectuós amb el medi ambient.

Per últim només afegir que actualment l’ EX1 ha aconseguit batre diversos rècords internacionals (homologats per la FIA), per a vehicles terrestres. Serà a finals d’aquest any on l’ EX1 s’enfrontarà, a la Xina, primer mercat automobilístic, a nous rècords mundials. Us mantindrem informats.

Si voleu veure fotografies del vehicle….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.