EL NOU FREEMONT JA ESTÀ A TURIAUTO

La firma automobilística Fiat ha llançat al mercat el seu nou model el FREEMONT.
El nou Freemont es el primer vehicle que surt al mercat fruit de l’associació amb Chrysler.
Ens trobem davant d’un vehicle diferent, polivalent i molt versàtil, ja que és capaç d’adaptar-se a qualsevol necessitat del qui s’han decidit per la seva compra.
El vehicle disposa de set places interiors, amb una tercera fila de seients, i un sistema d’obertura de les portes de 90 graus. A més cal destacar que els seients permeten gaudir  de fins a 32 configuracions diferents.
Relacionat amb els seients també hem de destacar que a diferencia d’altres models equiparables al Freemont, aquest últim dota als seients de la segona filera amb el sistema “child booster”, que gracies a uns coixins elevats, permet ubicar correctament als nens, optimitzant la geometria del cinturó de seguretat i garantint la protecció.
En relació a la part interior del vehicle, destacar que la consola central integra una pantalla tàctil de 4.3 polzades des de la que s’accedeix a l’ordinador d’abordo, opcions d’audio, bluetooth, etc…
El nou Freemont sortirà al mercat, inicialment, en dos nivells d’acabat i 2 motoritzacions dièsel.
El motor 170cv i el de 140cv, ambdós estarà dotats de tracció davantera i motors Multijet II amb canvi manual.
Com a equipament aquest vehicle portarà de sèrie, ESP, 7 seients, 6 airbags, Climatitzador tri-zona, ESP, HILL HOLDER, ROLLOVER MITIGATION, CRUISE CONTROL, TPMS, KEYLESS ENTRY/GO (entrada i posada en marxa sense clau), CHILD BOOSTER, ALARMA, LLUMS ANTOBOIRA, RADIO TÀCTIL DE 4.3”, CRUISE CONTROL, CONTROL D’AUDIO AL VOLANT.
No ho dubtis el teu FREEMONT t’està esperant a Turiauto, vine i gaudeix en exclusiva de la novetat.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.