L’ESSENCIA DEL LUXE

Suposo que a ningú l’importarà que hagi fet servir l’expressió que utilitza la pròpia marca per referir-se al NOU LANCIA YPSILON.Però que ens ofereix aquest vehicle que no ens oferia el que hi havia fins ara?.En primer lloc és un 5 portes, si, si ho heu llegit bé 5 portes, encara que les haureu de buscar, ja que la primera impressió és de que només en té tres, ja que les posteriors estan perfectament integrades a la carrosseria.Això no és tot, aquest vehicle ofereix la possibilitat d’equipar-lo amb el sostre solar de vidre més gran de la seva classe.Què més? Si voleu saber més veniu a veure’ns (www.turiauto.com) el podreu veure, tocar i provar, només deixeu-me que us escrigui una última expressió que fa servir la marca i que m’ha agradat molt:

“NEW YPSILON 384 centímetres d’estil i tecnologia”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.