NOU ELANTRA, MODERN I ATRACTIU

La nova generació del Hyundai Elantra es la cinquena des de que al 1990 va sortir aquest model.

Aquesta nova generació estrena una nova plataforma amb un lleuger increment de dimensions. Llegint sobre el cotxe, millor dit, escoltant als nostres venedors, m’he assabentat  de que el cotxe porta  suspensió independent a les quatre rodes i els frens són de disc.

Altres coses les he esbrinat  veient el cotxe que tenim a l’exposició. El nou Elantra té un aspecte de cupè ja que el sostre presenta una caiguda des de la seva part central, a més els pilots posteriors li donen un aire molt elegant. L’interior del vehicle és molt ampli i té un tauler de control net, cada cosa al seu lloc molt fàcil de localitzar però perfectament separat, per exemple la consola central té una doble disposició de comandaments, la superior per a l’equip d’audio i navegació, i la inferior per a la climatització.

Però jo crec que millor que llegir tots els atributs del vehicle, és veure’ls en persona. Vine a les nostra instal·lacions, i descobreix per tu mateix el que t’estic explicant.

undefined

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.