PEUGEOT 3008 Hybrid4

Constantment ens arriben noticies de vehicles híbrids, en canvi en moltes ocasions sentim gent que estaria interessada en conduir un d’aquest vehicles i no sap ni quin model ni quina marca els ofereix.Peugeot, com a marca que sempre ha volgut liderar projectes d’innovació, va veure aquesta necessitat per part dels usuaris i a finals d’aquest any veurem el resultat amb el llançament del nou 3008 Hybrid4.La mala noticia, si no has demanat ja el teu 3008 Hybrid4 Limited Edition sento tenir que dir-te que ja s’han venut tots. Es varen posar a la venda on line i s’han exhaurit totes les unitats.

La bona noticia és que si estàs interessat en ser dels primers en gaudir d’aquest vehicle, el tindràs a la teva disposició a finals d’aquest any.Segurament ja heu llegit noticies sobre aquets nou llançament, però m’agradaria destacar una cosa que m’ha sorprès.

El nou 3008 Hybrid4 disposa de Quatre maneres de conduir, sí, sí ho heu llegit be. Les quatre modalitats de conducció són: Auto, ZEV, Sport i 4WD. Així direm que la modalitat Auto combina els motors tèrmic i elèctric, la ZEV(Zero Emission Vehicle) permet usar únicament el motor elèctric, la Sport manté la potència conjunta dels dos motors en tot moment, i la modalitat 4WD també combina els dos motors per aconseguir la màxima adherència arribant a oferir un repartiment del 40% al darrere.Informa’t a la nostra web www.turycar.com.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.