MAZDA CX-5

Cada cop m’al·lucinen més les noticies de cotxes. L’altre dia estava llegint sobre el nou MAZDA MX-5 i em va sorprendre quan veig que aquest vehicle estrenarà la nova política estètica “KODO-Soul of Motion”, i vaig pensar, què és això?.

Doncs es tracta de donar una nova imatge als vehicles de la marca, el nou disseny intentarà plasmar el moviment d’un animal. En la pràctica es tracta de dotar als vehicles amb formes musculoses, fars més allargats i una graella frontal que juntament amb tota la resta forma les ales de l’emblema de Mazda.A més d’aquest novetat estètica el mou model de Mazda, que es molt probable que estigui disponible als concessionaris espanyols el proper any, el MX-5 incorpora la nova tecnologia Skyactiv.

La pròpia marca defineix aquest nou model com una visió més sostenible del Zoom, Zoom. Menys més, més eficiència i més potencia.

Mazda CX5

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.