i-ELOOP DE MAZDA

M’ha agradat la parauleta però, que és?

En condicions de conducció reals, amb frenades i acceleracions freqüents, “i-ELOOP” millora el consum de combustible en al voltant d’un 10%. Cóm?Aquest  sistema de frenada regenerativa  empra un condensador acumulador, un component elèctric capaç d’emmagatzemar temporalment grans quantitats d’electricitat. Els condensadors es carreguen i descarreguen més ràpidament que les bateries. A més, són més resistents davant un ús perllongat. Quan el vehicle decelera, el “i-ELOOP” converteix la seva energia cinètica en electricitat de forma molt eficient. Aquesta electricitat s’aprofita immediatament per alimentar el climatitzador, l’equip de so i molts altres dispositius elèctrics.Una passada!! Un sistema que és capaç de fer-nos estalviar. No ho dubtis, vine i rebràs més informació.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.