208 ICE VELVET

Crec que informar del proper llançament del Peugeot 208 ja no és una noticia, hi ha molta gent que espera ansiosament el dia de poder veure’l en persona. No patiu tant aviat com el tinguin els concessionaris us avisaré per tal que pugueu anar a veure’l.

El que realment us vull contar és que per celebrar el llançament del Peugeot 208, la marca francesa posarà al mercat espanyol 50 unitats, sí! Només 50 unitats que formaran una sèrie limitada anomenada “ICE VELVET”.

Per tal de no fer l’article molt pesat uns diré només unes quantes de les característiques del vehicle, això si, al final de l’article uns afegeixo un link per tal que pugueu veure més informació fotografies, etc…

El color, ni negre, ni blanc, ni tant sols el gris convencional, aquesta sèrie limitada serà de color gris mate “ICE VELVET”, un color que destacarà encara més les decoracions Dark Crome. El fet de que la motorització del vehicle sigui 1.6 e-Hdi no és res sorprenent, però què opinaries si et digues que sortirà amb caixa de canvi de 6 velocitats?  Doncs és veritat aquesta sèrie limitada sortirà amb 6 velocitats.

A part de tot això disposa d’una pantalla tàctil de 7” situat al quadre de comandament, sostre panoràmic amb guies de llum blava, fars davanters amb llum diürna LED,…Ai, se m’oblidava!! Si vols saber més del nou 208 i de la sèrie limitada, consulta la nostra web,

www.turycar.com 

per a anar fent boca, aquí teniu una fotografia.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.