Nou Fiat Panda

Ja queda poc per què la marca italiana FIAT tregui al mercat el nou Fiat Panda.

Sabies que aquest model es comercialitza des de l’any 1980? Sí, sí has llegit bé. El Fiat Panda es va començar a comercialitzar a l’any 1980 i des d’aleshores s’han venut més de 6,5 milions d’unitats.

El nou Fiat Panda, a pesar de ser un automòbil eminentment utilitari, portarà instal·lats accessoris i sistemes pròpies de cotxes de gama superior. La línia exterior conserva característiques de petit monovolum i 5 portes com a única opció. Les seves línies mes redones li donen una imatge més moderna i robusta, alegre i dinàmica.

Per tal de no escalfar-vos més el cap només us explicaré una última cosa del cotxe que, a mi personalment m’ha fet molta gracia. El nou Fiat panda tindrà un fre de mà amb forma de “ratolí” d’ordinador per tal d’estalviar espai i a més el panell d’instruments té un acabat bicolor, de manera que li dóna un aspecte agradable i juvenil.

Ja no us explico res més fins que no tinguem el cotxe a Turiauto, el que si que faré és deixar-vos un link per si voleu veure les seves imatges.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.