Estalvi i qualitat

Avui m’agradaria parlar-vos d’una iniciativa que considero força interessant, es tracte del Club 6s. Una eina no només concebuda per premiar la confiança del client en Grup T Automoció sinó que a més a més li suposa un gran estalvi econòmic i li permet estar informat en tot moment d’una forma molt detallada sobre l’estat i les necessitats del seu vehicle.

Moltes vegades, la majoria de nosaltres, ens trobem amb que no sabem amb exactitud quan és el moment de realitzar una determinada intervenció en el nostre cotxe o pensem allò de: mentre vagi tirant, ja ho faré… La meva experiència com a integrant d’una empresa automobilística m’ha ensenyat que la falta de coneixement sobre les operacions de manteniment que qualsevol vehicle necessita i en conseqüència la mancança d’aquestes, sovint es paga car. Per això, qui millor per preocupar-se del nostre automòbil que un personal qualificat? En aquest sentit, voldria destacar els avisos i recordatoris per a futures intervencions que planteja el Club 6s i que el client té l’opció de rebre per correu electrònic. L’assessor de servei, després de que el vehicle hagi estat sotmès a una revisió en el seu pas per taller, temporitza les operacions de manteniment i desgast per quan és realment necessari i el client decideix en tot moment quan vol realitzar-les.

Club 6sentido

Com comentava anteriorment, un altre dels avantatges és l’estalvi. Cada vegada que el client fa una operació, està estalviant. Això es així perquè a més dels descomptes habituals se li carrega un tant per cent sobre l’import de la factura que li permet acumular euros de descompte per a futures intervencions a taller i per a l’adquisició d’un vehicle nou o d’ocasió.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.