Nou Peugeot 308

Fa una setmana, caminant per una de les nostres exposicions, la de Peugeot en concret, em creuava per primera vegada amb l’últim nouvingut de Peugeot, el nou 308. Al principi em va costar identificar-lo , fars més petits i un capó que s’adapta a la seva forma, la graella encongida… i es que aquesta nova edició no és només un restyling, sinó que és un canvi radical.

Quan entro a l’interior, m’enadono que l’elegància i la discreció que es percep per fora, també es respira a l’interior. La comoditat a bord és un dels punts forts del cotxe, a primera vista, el volant és més petit que a la versió anterior, el seu tacte i la seva ergonomia el fan més manejable. A més a més, en aquesta nova edició totes les funcions es controlen desde l’enorme pantalla tàctil que té a la part central, deixant més lliure el quadre de comandament i el volant.

A l’obrir el maleter, em sorprèn també la seva amplitud, molt més espaiós que el de l’anterior 308 i sobretot sense perdre espai a la part dels seients del darrere.

En definitiva que després d’aquests cinc minuts fent un parèntesi durant l’atrafegat matí, mirant i remirant el nou 308, em quedo amb el seu disseny, elegant i atractiu i la seva vitalitat.

Us convido a coneixa’l a la nostra exposició de Turycar!!

També trobareu més informació al web www.turycar.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.