Cooking experience Grup T

Ahir va tenir lloc la última fase classificatòria de la I Cooking experience organitzada per Grup T Automoció. Una experiència gastronòmica en la que 12 equips formats per diferents empreses que confien en el nostre servei de renting Gtempresas, han elaborat diferents plats avaluats per un jurat i on els tres equips millor valorats han passat a la final que celebrarem dijous vinent.

cook2

Els riures i el bon rotllo han estat presents en tot moment, els participants ho han passat d’allò més bé preparant un deliciós i variat sopar sota les indicacions de la xef Àngels. I, tot sigui dit, a l’alçada dels fabulosos restaurants de la Guia Michelin. Quin nivell! Si una cosa tenim clara es que la competició ha estat molt renyida, segur que viurem una final apassionant!

cook3

cookç

Des d’aquí, agraïm als participants la vostra assistència i la bona estona que ens heu fet passar!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.