Celebrem els nostres 50 anys

El passat dijous 26 de noviembre, vam celebrar a les nostres instal·lacions de Sant Boi, el nostre cinquantè aniversari amb una festa que va reunir a tot l’equip que formem Grup T Automoció.

50anys_blog2

La celebració que va començar al vespre i es va allargar fins a mitjanit, va ser tot un èxit i va comptar amb uns convidats de luxe. L’alcaldessa de Sant Boi Lluïsa Moret i alguns dels representants de la UE Santboiana, una de les entitats esportives més emblemàtiques de Sant Boi, van voler acompanyar-nos per fer un repàs de la nostra història i deixar clar que tots ho fem possible gràcies als valors que compartim.

mosaic_grup_b

El Bruce Hemara (entrenador de la divisió d’honor de la UE Santboiana) ens ho va explicar d’una forma brillant amb el “haka”, el tradicional crit dels “All Black” exclamant la força i la unitat de l’equip per aconseguir la victòria.

I després d’aquesta injecció de força i passió, vam gaudir de la cuina multicultural en un fabulós sopar on vam poder assaborir els plats i postres típics de les nacionalitats de cada una de les nostres marques!

50anys_blog

I si us heu quedat amb ganes de saber-ne més, en aquest enllaç, podeu veure alguns dels millors moments de la nit!!

https://youtu.be/BoJVP6Xx39E

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.