Canviem per posar-te en marxa

Seguint amb la nostra contribució al creixement econòmic a través de la millora dels llocs de treball o les inversions locals entre d’altres projectes. Estrenem instal.lacions del nostre Concessionari Oficial Opel Autoleben, referent en la distribució, comercialització i reparació de Opel, a la zona sud de Barcelona. Més de 4.000 m2 d’un confortable i modern espai, preparat per complir al costat del nostre equip professional, amb les expectatives del client, gràcies a la nostra experiència i ús de noves tecnologies.

autoleben2

La innovació, eficiència i atractiu disseny dels vehicles de la marca alemanya, convergeixen en les nostres instal.lacions, en les quals el client podrà conèixer les altes prestacions en seguretat, confort i connectivitat que aquests ofereixen.

autoleben1

autoleben3

¡Posem en marxa les noves instal.lacions d’Opel Autoleben perquè la mobilitat dels nostres clients sigui més senzilla, còmoda i agradable!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.