Repetim amb La Nocturna!

Per segon any consecutiu, el darrer mes d’abril, vam tornar a estar presents amb Hyundai Linkmotor a la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet que aquesta edició, ha aconseguit recaudar 1.500 euros per finançar projectes contra la fibrosi quística, gràcies a l’èxit de participació i solidaritat dels assistents.

Des de Linkmotor vam acompanyar amb el Nou Hyundai Ioniq i el Tucson, als gairebé 5.000 corredors. Aficionats al running, atletes professionals i també personalitats com Pedro Sánchez (candidat a la secretaria del PSOE) van arribar a la meta de les dues carreres de 5 i 10 quilòmetres! I després de l’esforç, també va haver-hi temps per relaxar-se en els espais habilitats per massatges i reposar forces amb una bona fideua.

A més, l’èxit també va arribar a les xarxes socials, amb els dos concursos que vam realitzar en la fase de preparació prèvia a la cursa i la mateixa nit de la cursa. On els participants vam compartir a Instagram amb el hashtag #lanocturnahyundai, moments del seu entrenament per a la prova pel que fa al primer concurs, i l’ambient que es va viure durant la nit pel que fa al segon. L’autor i autora de les fotografies guanyadores, escollides pel jurat i els vots dels instagrammers, podran gaudir durant un cap de setmana del Hyundai i30 i d’un sopar per a dues persones al restaurant Baskonia del CC Gran Via 2.

Ens veiem en la propera edició de la Nocturna per compartir esport i diversió!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.